4 andock han vill ju ej “dra igang en frandska tillsammans henne” hon befinner sig ju allaredan mer

4 andock han vill ju ej “dra igang en frandska tillsammans henne” hon befinner sig ju allaredan mer

Mi undrar forsavitt ni ts ick misstolkar henne

Hon vill oupphorligen famna undertecknad, borjar le/rodna nar hon tittar undertecknad och uppge att mi hade passat fullkomlighet tillsammans ett enhetlig tjejkompis. Mi kan hava henne som vann men exakt icke mer stav mig har inga kanslor stav henne och kanner ick heller e tilldragning. Hur sa skall sjalv bega darfor att icke ge henne falska drommar eller skada henne. Jag tycker att hon befinner sig pro villi, hon befinner sig sa pa att det blir traligt jdate-appen samt forsenad dissar hon sig allena alltid vilket mi ej heller garnity villi.

“mi anse det befinner sig oattraktivt tillsammans flicko sasom dissar sig sjalva!” exempelvi. Duktig fason att fa henne att filosofera at inte me att finnas till hatisk emot henne.

For annat, befinner sig ni verkligen forvissad gallande att hon befinner sig odla huga itu dej heller no? Ar det blott dej hon befinner si dylik emot alternativt nog hon befinner si jambordig forlagen samt forsoker beskada godhjartad ut mot allihopa manga mannisko annu enbart de?

Det kan handa ar suvera att du uppg att n marker att hon verkar tycka om dej. Men att du vill enkom vara frande tillsamman henne. Det dar med dissa sig personligen ar bara i enlighet med jag onodigt att haffa opp.

Jaha Aleya 2 n tycker alltsa det ar jamstalld bra att ljuda tjejen fortskrida nedvardera sig solo sam sla ned gallande sitt eget sjalvfortroende? Att underratta henne forsavit att hon uppfora op sig allena befinner sig mer attraktivt annu att sla ne pa sig personligen befinner si ingen finemang koncept?

Ingen kan val uppliv nago fickur hos henne darborta mer effektivt an e saso hon sannerligen gillar och lyssnar villig? Kanske hon kan fa folja villi att uppratta opp sig jag ar battre samtidigt hon fortfarande ar tonaring ann att hon fortsatter banka ne pa sig sol tills hon bara vill ta livet av sig mo sist? Hallo?

3 jo mi anse ick att det befinner si ett med detsamma upplyftande kommentar att begynna mojlig frandska kungen. Det lar fororatta mer annu att bista. Kanske sen nar herre befinner sig battre kompisar skad saso sagt inte prata live. Skulle n onska bliv vapenbroder tillsamman e som oppnade sa?

“pa” ann underbe han onskar. Han vill ju undga hennes observan.

Sag sasom det befinner sig!

Han kan beratta sasom det befinner sig kungen en satt som biter effektivt gallande henne men villi ett br fason ehur orden i stunden sannerligen gor smarta. Det skulle erhall henne att tanka at gallande en konstruktivt metod!

6 kompakt ts uppg sjalv kan innehava henne sasom vann. Och det vart eftersom mi sa saso mig sa. Ifall han da vill hava henne sasom omtanksam. Eljes kan han kugga kungen tillsamman ditt ra.

5 Nu namnde sjalv bara fa, nar hennes kompis sa att nago itu mina vanner hade “passat” tillsammans mig borjade hon bara haffa upp att hon sam mi hade passat tillsamman. Hon kramar icke heller e annan kille och hon age forsokt “salufor” undertecknad ett par ganger men hon ager ick gjort det gallande ett metod som fart jag att onska. Tillsamman att mig kan innehava henne som kompis avser jag att jag icke behover avsluta tilltal henne andock vi kommer aldrig heller ringa ett jamstalld finemang rem saso mig inneha tillsammans mina andra kompisar

5 sjalv tror likas att hon icke riktig tor fanga steget tillsammans oss inte me projeserar hennes emotione gallande mej och en annan brud

Sjalv hade varit arlig och sagt att n har fatt kanslan av att hon tycker om dej, andock att n ej kanner likadan pro henne. Sjalv inneha gjort det till ett pag samt aven om han blev ledsen odla vart han tacksam kvar att mig varenda hedersam sam att det ej gick langre ann underbe det gjorde. Sjalv tycker att det befinner sig snallast til henne!

Sjalv jag nar mig vart yngre och varenda hagad it en kis hade nago formaga att “matcha” saken dar personen sjalv vart foralskad ino for att kolla hans reaktion. Om han sa “nej men saledes hon ar troligen ej grimas typ…” vart det nagon saker lattnad att, acceptera mi ager en chans typ. Det befinner sig kan handa underbe denna tjej astadkomme, hon soker bekraftelse av de. Hon vill formodligen hava losning, skada hon astadkommer det bara pa felaktigt fason.

Odl sjalv hade fragat rattfram ut, med lugn nyan forsavit hon ar hagad bruten dej pro du age markt att hon har e upptradand som liknar foralskelse. Om hon fornekar skad fortfarande haller pa far du forfragan villig allvar alternativ forsavitt hon bara vanligtvis befinner si nago patrangande indivi. Skad ifall hon sager att det befinner sig odl, att hon ar huga itu dej, sa far du beratta inom klass tillsammans “Forlat, men n ar nej ej min cirka skad sjalv vill gigantiskt villi innehava dig saso polare!” Risken befinner sig fasten att hon blir mycket ledsen samt backar undan sam icke vill bli endast kompis, det kan bliva en aning akward and namligen.

Varje HEDERSAM andock SNALL kontra henne nar ni val berattar, det trakig namligen nar herre tillats lyssna pa att den kar ar hagad itu ej kanner nagot sarskilt pro nagon jag.